Tours & routes

Ontdek nieuwe plekjes met jouw gehuurde fiets van NDSM BIKES
Reserveer je fiets!

Even Amsterdam uit..

Met je huurfiets van NDSM BIKES fiets je zo het Noord-Hollandse platteland in. Ontdek nieuwe plekjes zoals:

  • natuurgebied ’t Twiske, waar je omringd wordt door water en het geluid van allerlei soorten vogels. Op een van de talloze ‘strandjes’ kun je prima je handdoek neerleggen en een duik nemen;
  • landelijk Noord, waar je natuurlijk een pauze inlast in een van de gezellige dorpjes Holysloot, Durgerdam, Schellingwoude, Ransdorp of Zunderdorp;
  • de Zaanstreek, met z’n typische huisjes en natuurlijk de Zaanse Schans;
  • regio Waterland met slootjes, weilanden waar je de koeien en schapen in het weiland passeert, en gezellige dorpjes als Landsmeer en Ilpendam.

Je kunt natuurlijk ook lekker Amsterdam in. Als je het pontje neemt, ben je er binnen no-time!

‘S avonds hoef je niet te stressen over de terugbrengtijd. Je kunt je fiets tot 24:00 terugbrengen.

Fietsverhuur & Tours

Geen zin om zelf op zoek te moeten naar de parels van Noord-Holland? Boek een tour bij een van onze partners: 

https://adamgoodchoice.com/cycling-tours/?lang=nl

Tourist Information Point (TIP): Wist je dat fietsverhuurbedrijf NDSM BIKES jou een gratis routekaart van verschillende gebieden mee kan geven? Als je advies nodig hebt, denken wij graag met je mee. Daarnaast bieden we ook routes van Route.nl aan. Lees daarover hieronder meer.

Routes via Route.nl

NDSM BIKES biedt nu ook unieke georganiseerde fietsroutes via Route.nl. Er zijn 2 routes uitgestippeld om speciaal met jouw gehuurde fiets de volgen. Tijdens deze routes word je van en terug naar de fietsverhuur NDSM BIKES geleidt en volg je een prachtige en unieke tocht door Landelijk Noord of naar de Zaanse Schans.

Route Landelijk Noord

Tijdens de route door Landelijk Noord zie je tijdens je fietstocht van ongeveer 30km prachtige landschappen en pittoreske dorpjes. Denk aan Landsmeer, Zunderdorp, Durgerdam en Nieuwendammerdijk. Als je alles achter elkaar fietst ben je ongeveer 2 uur onderweg. Wij raden je echter aan om onderweg je fiets te parkeren en lekker ergens te gaan zitten aan het water om van het uizicht te genieten of plaats te nemen op een van de terrasjes die je tegenkomt.

Route Zaanse Schans

Wil je een dagje richting de Zaanse Schans? Ook hier ben je ongeveer 30km onderweg en zie je heen en terug prachtige vergezichten. Geniet van de rust en natuur in het Twiske terwijl je onderweg bent naar de gezellige drukte bij de Zaanse Schans.

Vraag bij NDSM BIKES naar de mogelijkheden.

NDSM Bikes

NDSM-plein 8
1033 WB Amsterdam
+31681353889